1. Realizace nástěnných maleb ve zdravotnických zařízeních
  2. Přísloví pro potěšení
  3. Štítky a orientační systémy
  4. Tvorba animovaných pohádek se zdravotní tématikou

Nástěnné malby se staly pilotním projektem Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové.
O co jde? Jedná se o malování v zařízeních jako jsou nemocnice, dětské domovy, domovy pro seniory, léčebny a další. Nástěnné malby pokryjí libovolnou plochu a to např. veselými obrázky ze světa zvířátek, která se představují v nejrůznějších rolích a ztvárňují neopakovatelné příběhy. Viz následující příklady.

Prostředí hraje při pobytu v nemocničních zařízeních a při léčbě dětského i dospělého pacienta významnou roli, mělo by být příjemné a důvěryhodné. Krátkodobě i dlouhodobě se stává “domovem”, který si zejména u dětí lze jen těžko představit bez jejich světa her, obrázků, hraček a pohádek. Nadační fond Zdeňky Žádníkové se svými projekty snaží pomoci pečujícímu personálu i rodičům k lepší adaptaci dítěte na pobyt v nemocnici a tím současně i k rychlejšímu a úspěšnějšímu průběhu léčby dítěte.

Také díky vaší podpoře se můžou rozzářit pokoje, chodby, dětské herny a čekárny veselými barvami, obrázky a hlavně úsměvem těch, kteří zde tráví svůj čas mnohdy za velmi nepříznivých okolností.

Jste starostou či radním obce, ředitelem nemocnice nebo občanem – pacientem navštěvujícím svoji nemocnici či zdravotnické zařízení?

NECHTE SI VYMALOVAT VLASTNÍ NEMOCNICI!

Přísloví pro potěšení

Štítky a orientační systémy

Tvorba animovaných pohádek se zdravotní tématikou

Napiště nám. Společně zajistíme prostředky a realizaci.

Kontakt zde.